Vulić: Navijači nam zvižde jer smo ih razmazili

DALEKO OD zadovoljnog čovjeka bio je sinoć trener Hajduka Zoran Vulić. Iako je ostvario klupski rekord, upisavši 100. pobjedu na klupi Hajduka, a 79. u HNL-u, (dosad je kolonu predvodio Ivan Katalinić sa 78 HNL pobjeda), Vulić je uzdahnuo:"Malo sam tužan, izgleda da bi bilo bolje da sam 100. put izgubio!"

Nakon viđenog na Poljudu, nije teško zaključiti gdje leži Vulićeva najveća briga. Odavno navijači nisu u tako malom broju pohodili Poljud, ali odavno prolom zvižduka s tribina nije bio tako glasan. Bodovi su na kontu, ali igra - ne postoji. Drago Gabrić još u susretu protiv Šibenika pokazao je da Hajduk s njim dobiva drugu, energičniju dimenziju, ali je njegov angažman  ostao je okovan letargijom ostatka momčadi.

"Teška utakmica, jer smo u srijedu odigrali prvu polufinalnu utakmicu Kupa s Dinamom, pa je Varteks bio puno svježiji. Ipak smo zasluženo pobijedili. Dva sata prije utakmice ostali smo i bez Carevića, nismo mogli računati ni na ozlijeđene Pelaića i Živkovića, situacija nije bila pozitivna, ali momci koji su ih zamijenili su jako dobro odigrali. Drago Gabrić nam uvijek donese živost, on je naš pozitivni joker." - podvukao je Vulić.

Hajduk je ove sezone razmazio svoje navijače, oni su navikli na tri gola već poslije pola sata igre, pa zvižduci ne čude, objašnjava trener: "Na kraju su nam ti zvižduci dobro došli."

U nastavku su Hajdukovci zabili dva pogotka i upisali nove bodove. Od utakmice s Dinamom na Poljudu Bili još nisu primili pogodak, u osam pobjeda upisali su gol razliku 21:0. No, Vulić je istaknuo, kako prenosi Radio Dalmacija, da je to daleko od onoga što očekuje.

"Izgleda da to nije dovoljno. Problemčića ima, ali oni nisu za javnost. Ne želim da ispadne da nisam sretan zbog pobjeda s Hajdukom, one su posvećene našim navijačima."

Na suprotnoj strani, stajao je još jeda nezadovoljan čovjek. Izgleda da niti kazne igračima za predstavu u  Šibeniku nisu bitno promijenile stvari u Varteksu. Premda, bilo je teško za očekivati, kao što je prije puta istaknuo kapetan Nikola Šafarić, da se momčad može vaditi na Poljudu...

"Došli smo s prepolovljenom ekipom pokušati izvući dobar rezultat, iako Hajduk i Poljud nisu za vađenje. Prati nas loša serija i puno problema, ali nemam što zamjeriti mojim igračima. Nismo realizirali naše prigode, što je Hajduku uspjelo. Možda drugi gol nije trebao pasti, ali tijekom cijele utakmice Hajduk je zaslužio pobjedu. Mi smo pokušali nešto napraviti brzim kontrama, stvorili smo Hajduku dosta problema, ali u završnici nismo imali sreće. Ne mogu biti nezadovoljan igrom i htijenjem." - govorio je Dalić nakon susreta.

Pročitajte više