Walcott: Eduardo je večeras pokazao što može

NAKON što je svoju momčad odveo do pobjede 3:0 izborivši plasman u četvrtfinale Liga kupa, Eduardo da Silva impresionirao je i momčadskog kolegu Thea Walcotta.

Iako su Eduardo i Walcott na terenu konkurenti za mjesto u Wengerovom sastavu, mladi Englez nije skrivao zadovoljstvo igrom hrvatskog napadača.

"Prvi gol sijevnuo je niotkuda. Večeras je pokazao što je sve sposoban učiniti. Prva je momčad izvrsno igrala od početka sezone, a danas smo svima dokazali da i ostatak ekipe ima potrebne kvalitete i da smo zasluženo na popisu Arsenalovih igrača", kratko je prokomentirao Walcott.

Hrvatskog je Brazilca morao pohvaliti i Arsene Wenger. "Prvi je udarac bio vrlo kvalitetan, a Eduardo je tehnički odigrao izvrsnu utakmicu. Nismo stavljali nikakav pritisak na njega, čekali smo da dođe u formu. Sasvim je normalno za nogometaša da se mora prilagoditi novom klubu. Normalni period prilagodbe je šest mjeseci", kazao je Wenger.

Iako je Arsenal prva momčad Premiershipa koja oduševljava vrhunskom igrom, Wenger je na teren odlučio izvesti potpuno drugačiji sastav od onog koji igra u prvenstvu. I bio je vrlo zadovoljan nogometom koji je gledao.

"Samopouzdanje u momčadi je na visini i to doprinosi ovakvim rezultatima", podvukao je Wenger.

P.V.
Foto: AFP

Pročitajte više