WANDA I ICARDI

Wanda objavila snimku kako Icardiju grize usnu

Screenshot: Instagram

ČINI se da je okončana burna desetodnevna saga najpoznatijeg nogometnog para. 

Wanda Nara, supruga i agentica PSG-ovog napadača Maura Icardija, prije deset dana je muža optužila za prevaru objavom na Instagramu.

Tamo je napisala: "Još jedna obitelj koju si uništio zbog ku*ve."

Wanda je na društvenim mrežama prestala pratiti muža, ali i Chinu Suarez, poznatu argentinsku glumicu, koja je navodno uzrok svađe slavnog para. Icardi je na to odgovorio objavom da je solo.

Što je još važnije, potpisao je zahtjev za razvod koji mu je poslala Wanda.

I onda, prije dva dana, veliki obrat. Wanda se predomislila nakon dirljivog pisma koje joj je poslao Icardi te mu oprostila. 

Sve ovo svijet je sa zanimanjem pratio na profilima nogometaša i agentice na društvenim mrežama.

Tamo je objavljena i konačna potvrda da ostaju zajedno. Wanda je na Instagramu podijelila story na kojem se snima dok supruga ljubi, točnije zavodnički grize za usnu.

Podsjetimo, Wanda i Mauro vezu su započeli 2013. godine, dok je Icardi igrao u Sampdoriji s Wandinim tadašnjim suprugom Maxijem Lopezom. 

Iako je Icardi bio Maxijev prijatelj i ovaj ga je doživljavao kao mlađeg brata, Mauro mu je preoteo suprugu s kojom Maxi ima tri sina.

Wanda i Maxi razveli su se u prosincu 2013. godine, a ona se već na proljeće 2014. godine udala za Maura Icardija. Imaju dvije kćeri.

KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ KAKO SU WANDA I ICARDI ZAPEČATILI POMIRBU.

Pročitajte više