SLAVEN BILIĆ

WBA - FULHAM 0:0 Bilićev WBA zakomplicirao borbu za Premiership

Foto: Getty Images / Guliver Images

WEST BROMWICH ALBION Slavena Bilića u 44. kolu Championshipa odigrao je 0:0 protiv Fulhama i tako zakomplicirao borbu za ulazak u Premiership.

Nismo gledali najkvalitetniju utakmicu na Hawthornsu. WBA je trebao pobjedu kao i Fulham, ali obje ekipe su imale koristi i od remija pa u ovih devedeset minuta nismo vidjeli puno rizika.

Najbolju priliku prvog dijela vidjeli smo u 21. minuti. Knockaert je sjajnim centaršutom s desne strane pronašao Cavaleira koji puca glavom, ali Hegazi čisti loptu s crte. WBA je najbolju akciju u prvom dijelu imao sedam minuta kasnije. O'Shea je probio po desnoj strani, nije dobro ubacio, ali je lopta neugodno išla u rašlje Rodaka koji ne želi ništa riskirati i izbija loptu u korner.

Bolji WBA u drugom dijelu

Fulham je dominirao na terenu prvih 20 minuta, WBA je kasnije preuzeo kontrolu, a tako se nastavilo i u drugom dijelu. Najbolju šansu domaćini su imali u 68. minuti. Diangana je promašio čisti zicer. Sjajno je primirio loptu nakon ubačaja s desne strane, varkom izbacio jednog braniča, no onda šalje loptu ljevicom malo pored stative. Treba istaknuti kako je ovo bila najbolja šansa na utakmici.

Gosti su najveću prijetnju imali u 74. minuti kada je Knockaert, njihov najbolji igrač na ovom susretu, pogodio prečku. Sjajno je potegnuo iz prve s 25 metara, no centimetri su ga dijelili od spektakularnog pogotka.

WBA je ovim remijem ostao na drugoj poziciji te i dalje ima sve u svojim rukama prije posljednja dva kola. Ipak, Brentford se pobjedom protiv Prestona može približiti na samo bod zaostatka. Bilićeva ekipa u posljednje dvije utakmice sezone igra protiv Huddersfielda i QPR-a, obje ekipe iz donjeg doma tablice.

Brentford nakon Prestona gostuje kod Stokea i dočekuje Barnsley. Radi se o dvije momčadi koje su također blizu dna Championshipa.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više