WBA poslušao Ivaniševićev savjet i opet želi Tudora

ČELNICI engleskog prvoligaša West Bromwich Albiona su, po svemu sudeći, poslušali savjet svog najvećeg navijača iz Hrvatske, Gorana Ivaniševića, koji im je u šali kazao kako bi ih angažiranje nekog hrvatskog nogometaša spasilo od eventualnog ispadanja u drugu ligu.

Naime, nakon što je West Brom već bio odustao od pokušaja dovođenja pouzdanog hrvatskog reprezentativnog braniča Igora Tudora, u vodu je pao i mogući transfer PSV-ovog zadnjeg veznog Andrea Ooijera, pa je priča s Tudorom opet aktualna.

Podsjetimo, Tudor je jedan od rijetkih hrvatskih reprezentativaca bez kluba, Juventus ne računa na njega u novoj sezoni, a iako su mnogi klubovi pokazali interes, Tudor je i dalje neodlučan.

S druge strane, PSV je odbio ponudu West Broma, ustvrdivši da ne žele olako ustiti igrača koji je za PSV odigrao čak 169 utakmica i zabio 19 golova, pa su se Englezi opet vratili pokušajima da dovedu Tudora.

Podsjetimo, West Brom je u zimskom prijelaznom roku pokušao dovesti Tudora, te je s čelnicima Juventusa načelno dogovoreno da će torinski klub plaćati najveći dio nemale Igorove plaće od 40,000 funti tjedno.

No, u to se vrijeme WBA borio za ostanak u Premierligi, pa je Tudor odbio tu ponudu. Posljednje informacije govore kako su u zadnjih par dana ponovo aktualizirani pregovori uzmeđu Juvea i WBA, pri čemu se špekulira da bi "Stara dama" subvencionirala manji dio Tudorove plaće, dok bi Englezi na sebe preuzeli ostatak.

Za Tudora su, osim WBA, interes pokazali Middlesbrough, Newcastle, Glasgow Rangers, kao i francuski Monaco, a konačnu odluku naš bi reprezentativac trebao donijeti uskoro.

Pročitajte više