Wenger: Domenech priča gluposti

TRENER Arsenal Arsene Wenger još je jednom napao francuskog izbornika tvrdeći kako Domenech priča gluposti te da je njegova reakcija na Wengerovu kritiku bila nepotrebna, neinteligentna i nepristojna.

Već neko vrijeme između ova dva francuska nogometna stručnjaka bijesni bespoštedni verbalni rat koji je kulminirao nedavnim Wengerovim izjavama kako je reprezentacija kriva za ozljede Thierryja Henryja, koje su Arsenalovog kapetana mučile cijelu sezonu i zbog kojih do ljeta neće moći igrati.

Domenech je na to odgovorio tvrdnjom da Wenger pretjeruje i da ne može kriviti reprezentaciju za ozljede koje su se pojavile mjesecima nakon reprezentativnih utakmica u kojima je Henry nastupao i dodao kako ga Wengerovi komentari počinju umarati.

"Oni smatraju kako smo mi budale. Domenech priča gluposti. Trebao bi imati više poštovanja prema klubovima i prestati nas provocirati jer se ovo više ne može nastaviti na ovakav način. Njegova je reakcija bila bespotrebna, neinteligentna i jako nepristojna. Pravi udarac ispod pojasa. Između nas dvojice neće nikad doći do pomirdbe, to vam obećavam. Kao prvo, ljude morate tretirati s poštovanjem. Svako ima pravo na svoje mišljenje, ali Arsenal ovo više neće trpjeti. Mi smo se morali nositi s posljedicama Svjetskog prvenstva. Pa pogledajte koliko francuskih reprezentativaca sad ima problema s ozljedama. Zar se nitko u Francuskoj ne pita u čemu je problem? Igrače se nije tretiralo na odgovarajući način", smatra Wenger, prenosi Eurosport.

P.V.
Foto: AFP

Pročitajte više