Wenger: Nasri se vraća za šest tjedana, ali imamo Eduarda i Rosickog

SAMIR NASRI izvan terena provest će šest tjedana, otkrio je Arsene Wenger u razgovoru za Arsenalove službene stranice. 22-godišnji francuski veznjak imao je sreće, prijelom fibule koji je zadobio na treningu je ipak nešto lakše prirode pa će oporavak biti relativno kratak.

Iako je dva mjeseca izbivanja dug period za nogometaša, Wengeru je laknulo. Jučer se činilo da bi Nasri mogao biti izgubljen i sve do kraja godine. "Nasrijeva ozljeda je loša vijest dana", kazao je Wenger koji ipak nije pretjerano zabrinut. Na ozljede ključnih igrača Arsenalov trener je već naviknut.

"Slučajno je izbio loptu pred nekim tko je namjeravao pucati na gol. Dobio je udarac u nogu i fibula mu je slomljena. Nije kompliciran prijelom, ali trebat će šest tjedana da sasvim zacijeli", izvijestio je Wenger o Nasrijevom zdravstvenom stanju, ali odmah pronašao utjehu u povratku Rociskog i Eduarda.

"Srećom tu je Tomas Rosicky, koji se napokon vraća. A trebali bi kroz ta dva mjeseca imati na raspolaganju Eduarda koji se također vraća. Imamo ofenzivne opcije, ali ne želimo gubiti važne igrače prije početka sezone", zaključio je Wenger i najavio kako Eduarda neće odmah gurnuti u vatru. Iako je hrvatski reprezentativac najavio da se osjeća dobro i da će igrati za Bilićev sastav u Minsku, Wenger će ga polako uvoditi u početni sastav Arsenala iz kojeg izbiva još otkad mu je Martin Taylor slomio nogu. Arsenalov trener smatra da će Eduarda vratiti u punu formu do kraja godine.

Pročitajte više