Wenger: Zabit ćemo u Maksimiru

"IMAMO manjih fizičkih problema, pa nismo spremni koliko bi to trebali biti. Zato ćemo igrati mudro. Idemo u Zagreb s pozitivnim razmišljanjima i pokušat ćemo zabiti gol." - kazao je strateg Arsenala uoči susreta trećeg pretkola Lige prvaka protiv Dinama.

"Svjesni smo važnosti ove utakmice i uvjereni smo da ćemo se plasirati u Ligu prvaka" - tvrdi Wenger dodajući kako će igrati taktički te onesposobiti sve opasnosti sa strane Dinama.

"Iako je Dinamo dobra momčad, ja znam da ih možemo pobijediti" - smatra Wenger.

Strateg Arsenala ljut je na Fifu zbog određivanja datuma prijateljskih utakmica. Naime, 15. kolovoza prijateljsku utakmicu odigrat će reprezentacije Francuske i Bosne i Hercegovine, pa će Wenger Thierryja Henrya ponovo morati dati na raspolaganje reprezentaciji.

"Nikako ne mogu fizički pripremiti Henryja jer se zbog Svjetskog prvenstva kasno priključio momčadi, a sad ću ga opet morati pustiti zbog prijateljske utakmice njegove reprezentacije. Za nas neće moći igrati, ali za reprezentaciju hoće. To je stvarno smiješno" - ljut je Wenger koji u Maksimiru neće imati na raspolaganju kompletnu momčad.

No, usprkos tome Arsenalova momčad je impresivna.

A.H.

Pročitajte više