Werder ne odustaje od Podolskog

SPORTSKI direktor Werdera Klaus Allofs ponovno je istaknuo zanimanje tog kluba za Bayernovog napadača Lukasa Podolskog.

U intervjuu za Sportbild, Alofs je istaknuo: "Želimo dovesti Podolskog jer u njemu vidimo igrača koji ima puno prostora za napredak. Vidjeli ste kako je u našem klubu napredovao Miroslav Klose".

Werder ima u proračunu 12 milijuna eura za dovođenje novog napadača. Budući da je još nepoznato kada će se u prvu momčad vratiti Ivan Klasnić i Aaron Hunt, te kada će dohvatiti top formu, u klubu iz Bremena već razmišljaju o pojačanju. Podolskog je Bayern doveo iz Kölna za 10 milijuna eura, a ugovor mu vrijedi do 2010. godine. Werder ga je htio dovesti već minulog ljeta, ali je dobio ''košaricu'' u Münchenu.

"Od takvog igrača ne odustajete tek tako."- kaže Allofs.

Werder je zaigrao psihološku igru, pa bi tako njegovi reprezentativci, Torsten Frings, Tim Borowski, Clemens Fritz i Per Mertesacker, trebali nagovoriti Podolskog da pristupi njihovom klubu.

"Pričali smo o tome i zezali se na taj račun. Naravno, on mora sam donijeti tu odluku. Mislim da bi mu bilo bolje da dođe kod nas, jer bi u Werderu dobio puno više prilike u prvoj momčadi nego u Bayernu."- rekao je Torsten Frings.

Totalsport
Foto:AFP

Pročitajte više