Werdum prognozirao pobjedu Miočića u revanšu sa Ciganom

Foto: Getty Images/Guliver Image

FABRICIO WERDUM i Junior dos Santos vode veći verbalni rat međusobno nego s protivnicima koji bi ih trebali dočekati 13. svibnja na UFC 211 priredbi, Benom Rothwellom i Stipom Miočićem.

U svoj toj njihovoj raspravi, JDS je nedavno otkrio kako je Werdum čak triput odbio priliku da se bori s njime. Prošlog listopada, prosinca i jednom u veljači ove godine. Ono što je sada zasmetalo Dos Santosa je činjenica da njegov sunarodnjak preko Rothwella pokušava doći do borbe za naslov, a kada se “Cigano” borio s istim protivnikom, tada je Werdum omalovažavao njegov uspjeh.

“Ako ne znate, kada sam se borio s Rothwellom, on je govorio da ne zaslužujem borbu za naslov jer on nije jako ime, a tvrdio je i da su mu tehnike očajne. No sada se on bori s Benom i u slučaju da pobijedi traži borbu za naslov. Izgleda da ta pravila vrijede samo za mene, a ne i za njega”, izjavio je JDS.

U razgovoru s MMA Fightingom, Werdum je potvrdio da je njegov cilj, nakon Rothwella, borba za teškaški naslov te da mu je svejedno tko će ga u njoj dočekati. Ipak, to nije zaustavilo bivšeg prvaka da prognozira revanš Miočića i JDS-a.

“Vjerujem da će Stipe pobijediti odlukom. Njihova posljednja borba bila je dosta izjednačena, ali ‘Cigano’ je napravio razliku u zadnjoj rundi, a dotad je borba bila izjednačena. Mislim da Stipe nije pobijedio u prvom susretu”, izjavio je Werdum pa ipak otkrio s kime bi se više volio boriti u meču za naslov.

“Pojas je moj cilj i bilo bi mi draže ako bih ga oduzeo ‘Ciganu’. Puno je sranja pričao u danima prije borbe koju sam imao dogovorenu s Cainom Velasquezom. Bilo mi je to čudno”, zaključio je Brazilac, a na njegove komentare JDS je odgovorio da ne vidi smisla u toj borbi kad ga je ovaj već toliko puta odbio.

Pročitajte više