PREMIERSHIP

WOLVERHAMPTON - UNITED 1:1 Pogba promašio penal za pobjedu, domaćinu veliki bod

Foto: EPA

MANCHESTER UNITED i Wolverhampton remizirali su 1:1 na kraju drugog kola engleske Premier lige.

United je poveo u 27. minuti. Lijepo su kombinirali Crveni vragovi na lijevoj strani Shaw i Rashford, potonji je uposlio Martiala, a Francuz s lijeve strane iskosa lagano poentirao pod prečku Patricija. Izjednačenje je donio Ruben Neves u 55. minuti, dok je Paul Pogba desetak minuta kasnije promašio penal za pobjedu.

Wolverhampton Wanderers - Manchester United Live Score

Imali su gosti posjed lopte, ali je on bio isuviše jalov za konkretnije šanse, pa je prvo poluvrijeme okončano bez previše atraktivnog nogometa. Dobro su se Wolvesi branili i opravdali odlične rezultate protiv Uniteda prošle sezone kad su ih više puta pobjeđivali.

Veliku promjenu nabolje za domaćina donio je Adama Traore ulaskom u drugom poluvremenu. Sve je promijenio i radio Unitedu velike probleme po desnoj strani terena.

Izjednačenje je došlo u 55. minuti. Korner s desne strane izveo je Joao Moutinho, odigrao dupli pas i poslao loptu na rub kaznenog prostora. Neves je bio tamo, primio loptu i odmjerenim udarcem pogodio gol od prečke s nekih 19 metara. De Gea nije mogao ništa.

Šokiralo je to Crvene vragove koji nisu izgledali ni približno kao i u prvom kolu i velikoj pobjedi protiv Chelseaja 4:0 što se pokazalo sretnim danom za Solskjaerovu momčad. Imao je Paul Pogba prigodu srušiti Wolvese s bijele točke, ali nije uspio.

Conor Coady nije postao potpuni tragičar nakon što je skrivio taj penal u 68. minuti, a tome može najviše zahvaliti Ruiju Patriciju, vrataru Wolvesa koji je sjajno obranio Pogbin poluvisok i snažan udarac.

United treće kolo dočekuje na četvrtom mjestu s četiri boda, dok su Wolvesi 13. s dva boda.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Pročitajte više