BOKS

Youtuber koji nije izgubio od Mayweathera želi u ring s Tysonom: Pobijedio bih ga

Foto: Lynne Sladky/AP Photo/Guliver

LOGAN PAUL namjerava ponovno u ring protiv neke od boksačkih ikona, sad dodatno osokoljen nedavnom borbom u kojoj nije poražen kroz osam ekshibicijskih rundi s Floydom Mayweatherom.

Zvijezda YouTubea je prije desetak dana boksala s jednim od najboljih boksača svih vremena u meču u kojem je nokaut bio dozvoljen, ali koji nisu bodovali suci, a budući da nokaut nije viđen, skupo prodana pay-per-view zabava u svojoj je konačnici donijela dobru zaradu dvojcu u ringu, a Paulu i dodatnu popularnost koju će još više pokušati iskoristiti.

Meč s Mayweatherom bio je tek drugi za Logana, a u svom trećem nastupu u suprotnom kutu ringa želi vidjeti Mikea Tysona. I uvjeren je pritom da bi mogao pobijediti nekoć najboljeg svjetskog teškaša, uskoro 55-godišnjaka.

''Netko je spomenuo Mikea Tysona. Moj mi je odvjetnik rekao da to nije dobra ideja, da nemam šanse i da će mi on otkinuti glavu. Prošao sam kroz mnogo toga u posljednje vrijeme. Ne možete mi reći da ne bih mogao pobijediti Mikea Tysona. On je star'', siguran je youtuber koji je ovo izjavio u Impaulsive podcastu.

Logan je kritiziran nakon meča protiv Mayweathera, borca koji je karijeru završio s 50 pobjeda iz isto toliko mečeva, zbog previše traženja spasa u klinču tijekom ekshibicije.

Pročitajte više