BOKS

YouTuber koji je nokautirao NBA zvijezdu protiv UFC borca?

Foto: Getty Images / Guliver Images

JAKE PAUL, jedan od najslavnijih YouTubera na svijetu koji je na nedavnoj priredbi u drugoj boksačkoj borbi u životu nokautirao Natea Robinsona, sada proziva bivšeg UFC borca.

Radi se o Benu Askrenu, čovjeku koji se u UFC karijeri borio u velter i srednjoj kategoriji. Askren je odgovorio na prozivke i rekao kako nema ništa protiv borbe, najviše zbog toga što bi lagano zaradio.

"Mislim da nema svađe između nas dvojice, lik je par puta izgovorio moje ime. Većina ljudi se čudi zašto bih pao na taj nivo, ali slušajte, u srednjoj školi nam je jedna od najzabavnijih stvari bila doći kući, staviti rukavice i mlatiti se u kući. Radili smo to besplatno, za zabavu. Sada mi kažete da ćete mi platiti dosta novaca da prebijem YouTube zvijezdu? To mi zvuči kao zabavna stvar za raditi u petak navečer", rekao je Askren u intervjuu.

Askren se umirovio nakon operacije kuka prošle godine, ali već je pričao kako je otvoren za povratak, no pod pravim novčanim uvjetima. U MMA karijeri je imao 19 pobjeda i dva poraza, a kao borac je bio poznatiji po borbi na parteru.

Pročitajte više