Youtuber pobijedio legendarnog Andersona Silvu

Foto: EPA

YOUTUBER Jake Paul pobijedio je u boksačkom meču odlukom sudaca nakon osam rundi Andersona Silvu, legendarnog UFC borca. Paul je time ostao neporažen, odnosno ima šest pobjeda u jednako toliko mečeva. Podsjetimo, ranije je pobijedio Alija Esona Giba, Natea Robinsona, Bena Askrena i dvaput Tyrona Woodleyja.

Paul je primio ozbiljne udarce od Silve, no youtuber je slavnog borca u posljednjoj rundi udarcem poslao na pod, a na kraju došao i do pobjede. "Želim Natea Diaza, koji je pokušao ući u moju svlačionicu i izazvati neku glupost, a onda je otišao. Rekli su da ne mogu pobijediti nekoga tko udara, a onda sam dobio legendu, Andersona Silvu. Zašto ne bih pobijedio i Canela? Jebite se svi, bilo kad i bilo gdje", rekao je Paul nakon meča.

Prozvao je i šefa UFC-a Danu Whitea, s kojim se otprije prepucava putem medija: "Dana, Dana, Dana... Brate, rekao si da ne mogu ovo napraviti, a uspio sam. Znate, on se skriva, radi sve kako bi me zaustavio i sabotirao mi borbe. Mrzi mene i ono što radim, razotkrivam njegov biznis.

Osnovat ću udrugu koja će pomoći UFC borcima i svim drugim MMA borcima i boksačima kako bi bili bolje plaćeni i imali bolju zdravstvenu zaštitu. To želim učiniti otkako sam upoznao svog menadžera, prvi dan sam mu poručio kako želim pokrenuti udrugu."

 

Pročitajte više