Youtuber se želi boriti s Mayweatherom: "Znam da bih pobijedio"

Foto: EPA

YOUTUBER Jake Paul želi se boriti s Floydom Mayweatherom. "Bilo bi zanimljivo boksati s Floydom u profesionalnom meču, mislim da bi to bilo jako zanimljivo", rekao je Paul za The MMA Hour. Podsjetimo, Paul je odlukom sudaca nakon osam rundi pobijedio legendarnog UFC-ova borca Andersona Silvu i time došao na omjer od šest pobjeda i nula poraza.

Ranije je bio bolji od Alija Esona Giba, Natea Robinsona, Bena Askrena i dvaput Tyrona Woodleyja. "Mogao bih doći na 80-ak kilograma, a Floyd na 75. Komisija bi to odobrila. Jednostavno znam da bih pobijedio, rado bih bio prvi koji bi ga pobijediti", izjavio je Paul.

Posvetio se boksu, a prije bio YouTuber

Mayweather u profesionalnoj karijeri, u 50 mečeva, nema nijedan poraz. "Brat mi kaže da bih se trebao umiroviti nakon pobjede nad Silvom jer sam na vrhuncu. No neću to napraviti, mislim da je ovo početak, tek postajem dobar. Puno je boraca koje želim pobijediti, želim postati svjetski prvak", poručio je Paul.

Paul je 25-godišnjak koji je bio zvijezda na YouTubeu, ali se tijekom posljednje dvije godine posvetio boksačkoj karijeri. Mnogim je ljubiteljima borilačkih sportova još teško prihvatiti da je Paulov napredak stvaran i da je u stanju pobijediti borce specijalizirane za druge vještine, koji nisu u najboljim danima karijere, a pritom nastupom zarade novac kakav su u UFC-u mogli samo sanjati.

Pročitajte više