Zabij najluđi gol i osvoji laptop

INTEL je, uz podršku portala Index.hr, te HG spota, jednog od vodećih hrvatskih distributera osobnih računala, pokrenuo "Intelov nogometni izazov 2008.

Igra je namijenjena ljubiteljima nogometa s ciljem da im se omogući da pokažu svoju vještinu na terenu. Nakon prijave korisnici će imati priliku pucati na gol. Što je zgoditak luđi, to će korisnik ostvariti više bodova. Igrati mogu samo registrirani korisnici Index.hr-a.

Ljubitelji nogometa natječu se za izuzetno atraktivne nagrade - najbolji igrači osvojit će tri prijenosna računala HG Spot Champion s mobilnom tehnologijom Intel Centrino. Adidas, još jedan partner u ovoj igri, osigurat će dodatne nagrade za najbolje igrače: originalne lopte i navijačke dresove.

Intelov nogometni izazov 2008. odvija se u 15 zemalja širom Europe, npr. u Njemačkoj, Poljskoj, Češkoj, Rumunjskoj i drugima.

Natjecanje započinje danas 15. rujna, a završava u ponedjeljak 13. listopada. Uključite se na stranici http://www.intelsoccerchallenge.com/hr/.

Napomena: Ukoliko već niste morate se registrirati na Index.hr portalu kako biste mogli igrati igru. Oni koji jesu registrirani korisnici Indexa, na igru se mogu logirati s korisničkim imenom i lozinkom koje imaju na Indexu

Pročitajte više