Zagrebački klub koji se učlanio u Hajduk: "HNS i Pacak lažu"

Foto: MNK Nacional

UBRZO nakon što je Hrvatski nogometni savez priopćenjem odgovorio na prozivke dva najveća hrvatska malonogometna kluba, Split Tommyja i Nacionala zbog smjene Ive Zokovića iz HNS-ove Komisije za futsal, MNK Nacional im je odgovorio priopćenjem.

Nacional je ismijao HNS-ovo priopćenje u kojem se Savez, između ostalog, hvali kako je osigurao lopte za futsal klubove, što aktualni malonogometni prvak opovrgava. Nacional se okomio i na glasnogovornika HNS-a Tomislava Packa, kojem je uz uvrede poručio da laže.

Prenosimo ključne dijelove Nacionalovog odgovora na HNS-ovo priopćenje: 

"Ovaj članak sa ovoliko laži i neistina nije mogao napisati čovjek zdravog razuma, pa krenimo redom.

Sramota je da HNS misli da mi ovu situaciju koristimo za vlastite interese jer mi ulažemo svoje novce i želimo jednakost među jednakima. Ne mogu miševi kolo voditi.

Što se tiče gospodina Stipe Andrijaševića, pa kakve on ima veze sa futsalom osim što se okrenuo prtoiv Hajduka u NSSDŽ. Od svih Hajdukovih legendi uzmete onoga koji ne smije doći u Hajduk. Da, gospodine Pacak, pametnome dosta.
 
Što se tiče mjesta u komisiji za člana Split Tommya koje im je ponuđeno, to je upravo ono o čemu pričamo od početka. Mjesto dotičnom gospodinu u Komisiji za futsal HNS-a ponudio je izbornik Mate Stanković i ovaj ga je odbio. Pa tko je Mate Stanković da slaže kadrovsku križaljku u Komisiji? O čemu mi pričamo sve ove dane, o tome kako je Mate Stanković sve izrežirao. Da gospodine Pacak, pametnome dosta.

Što se tiče obećanja Ive Zokovića oko sponzora lige, činjenica je da je organiziran sastanak čelnog čovjeka saveza sa splitskom tvrtkom Tommy i upravo je savez odbio tu suradnju za sponzorstvom prve lige. Da gospodine Pacak, pamentome dosta.
 
Što se tiče lopti, svima je jasno da su lopte sponzorski riješili naše kolege iz klubova prve lige, a u HNS-u nitko niti ne zna kako se zove čovjek koji sve te lopte donira. Da gospodine Pacak, pamentome dosta.
 
Što se tiče organizacije u futsalu za žene, glavni teret organizacije sva tri turnira odradili su Ivo Zoković i Romeo Čižmešija sa organizatorima u Zadru, Poreču i Zagrebu. Dakle tog famoznog Antonia Pavlovića nikad nitko nije vidio na kilometar brlizu iste te organizacije turnira za žene. Da gospodine Pacak, pametnome dosta.
 
Što se tiče naših frustracija oko neimenovanja našeg člana u Komisiju, tu se netko opasno zaigrao. Nacionalu je posljednjih dana nuđemo mjesto u komisiji i to "opet" preko Mate Stankovića i preko gospodina Borisa Durlena. Iz Nacionala smo im se zahvalili na tome i mailom obavijestli HNS da nas takva komisija ne interesira. Gospoine Pacak, nas ne pucaju frustracije kao tebe jer smo ponosni na svoj klub i njegove rezultate, a upravo je ovo priopćenje u ime HNS-a pisao isfrustrirani bolesnik. Da, gospodine Pacak, pametnome dosta...
 
A kadrovsko jačanje komisije je nešto što graniči sa zdravim razumom. Gospodine Pacak, iznijeli ste niz laži i neistina, može vas biti sram zbog svega iznesenog. ..

 

PRIOPĆENJE HNS-A !!!!!!!!Ovaj članak sa toliko laži i neistina nije mogao napisati čovjek zdravog razuma, pa krenimo...

Posted by Nacional Zagreb FC on 25. veljače 2016

Pročitajte više