Zagrebaši puni optimizma kreću prema Velikoj

NAKON neočekivanog poraza od Međimurja nogometaše Zagreba očekuje gostovanje u Velikoj. Uoči te utakmice u Kranjčevićevoj je održana konferencija za novinare na kojoj su pred novinare izašli trener Mile Petković, kapetan momčadi Dragan Stojkić i mladi Senijad Ibričić.

Prvi je svoja razmišljanja iznio trener Petković. "U Veliku idemo u nezgodnom trenutku. Mi smo izgubili utakmicu u prošlom kolu, a Kamen Ingrad već tri kola nije pobijedio te su im protiv nas imperativ tri boda. Vjerujem da ćemo gledati dobru utakmicu jer tamo su dobri uvjeti za igru. Teren je odličan, a igrat će se pod reflektorima. Od svoje momčadi očekujem dobar rezultat, a to bi bilo neodlučeno. Naravno, mislim da možemo i pobijediti", smatra Petković.

Kapetan Zagreba Dragan Stojkić izjavio je: "U Veliku odlazimo u nezgodnom trenutku jer Kamen Ingrad nakon tri poraza mora pobijediti. Tu vidim našu priliku za osvajanje jednog, odnosno tri boda. Poraz od Međimurja još uvijek nismo zaboravili, iako smo ga potisnuli u sjećanje".

Previše pričljiv nije bio mladi Senijad Ibričić koji će sutra prvi puta startati od prve minute u bijelom dresu. "U Veliku idemo kao i u Split. Kamen Ingrad nas moraju pobijediti, ali mislim da će biti dva razlike za nas", u šali je završio svoju izjavu Ibričić.

Vjerojatni sastav
Stojkić – Ješe, Labudović, Vrdoljak – Čunčić, Biskup, Jakirović, Ibričić, Čutura – Đalović, Vidović.

V.P.

Pročitajte više