Zagrebom vozi tramvaj s brojem 10. Na njemu piše Modrić

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL, čitatelj

DINAMO je nastavio akciju kojom želi nagovoriti Luku Modrića na povratak u klub. Nakon što je pokrenuta kampanja #imalobismisla Dinamo je nedavno zakupio stranicu madridskog sportskog dnevnika Marce i pozvao Modrića da se vrati u klub, a sad je otišao i korak dalje. U Zagrebu je u prometu tramvaj na kojem na mjestu linije piše broj 10, a na mjestu odredišta kamo putuje stoji Modrić.

Modrić je Dinamo napustio prije 16 godina u transferu u kojem je postao igrač Tottenhama. Već 12 godina igra za Real Madrid u kojem ima status legende kluba i ikone kod navijača. Ipak, ugovor mu vrijedi do kraja godine i upitno je hoće li ga produžiti. Dinamo u tome vidi svoju šansu.

Modrić ne vidi smisao, Dinamo ga vidi

Modrić je u jednom intervjuu rekao da nema baš previše smisla da se kao 38-godišnjak vraća u Dinamo, a nakon toga je zagrebački klub odmah odgovorio porukom: "Imalo bi smisla." 

Dinamo je u subotu zakupio stranicu u španjolskim sportskim novinama Marca, na kojoj je pozvao Luku Modrića da se vrati u klub.

"Imalo bi smisla", piše na hrvatskom i španjolskom jeziku ispod velikog Dinamovog dresa na kojem su broj 10 i prezime Modrić. Na kraju oglasa, objavljenog na sedmoj stranici, potpis je novog Dinamovog predsjednika Velimira Zajeca.

"Htjeli smo da službeno odzvoni u svijetu da želimo vratiti Luku u klub", rekao je izvor zamolivši za anonimnost. "Od danas krećemo u operaciju njegovog povratka, naravno ako će Luka to htjeti", dodao je. Modrić je bio u omladinskom pogonu Dinama te je za prvu momčad odigrao 80 utakmica i zabio 25 golova do ljeta 2008.

Jakirović: Imalo bi smisla

Prije samo dva dana Dinamo je uz isti hashtag #imalobismisla objavio sliku navijača s utakmice protiv Istre kako drži u rukama Modrićev dres iz Dinama. Također, nedavno je Dinamov trener Sergej Jakirović upitan o povratku kapetana Hrvatske na Maksimir.

"Imalo bi smisla. Sve je na njemu", odgovorio je.

Pročitajte više