Zagrebu svezane ruke: Sada će se vidjeti tko je kakav

DRAŽEN MEDIĆ obično ima odgovor na sve. No, ovaj put gazda Zagreba je zanijemio.

"Ne znam ništa o tome" zamijenilo je "Nemam komentara" nakon što smo Medića "obavijestili" o vijesti koja redovito izaziva potrese, a tiče se koketiranja Hajduka s Igorom Štimcem, aktualnim trenerom zagrebaša.

Nakon komunikacije s glasnogovornikom zagrebaša Abramovićem postao je očito da u klubu znaju za kontakte Štimca i Svaguše te da na njih, jasno, ne gledaju blagonaklono.

Nakon reda pohvala na račun nogometne i ljudske Štimčeve veličine koja izaziva respekt igrača, a tržištu je - posebno onom splitskom - uvijek zanimljiva, slijedila je realna slika aktualnog popodneva u Kranjčevićevoj:

"Štimac je osoba koja stalno dobiva različite ponude, jer se radi o dokazanom stručnjaku. Nekako je prirodno da se Hajduk njega sjeti u ovakvoj situaciji. Sjetit ćete se da je nedavno bio i kandidat za trenera BiH reprezentacije, on je osebujna osoba koja zbog uloge koju ima u nogometu voli da se tu i tamo nešto provuče u novinama. Situacija je takva da ga se spominje u kontekstu Hajduka i treba sačekati. Sada će se vidjeti tko je kakav."

Pročitajte više