Zagrepčanin postao trener reprezentacije SiCG

NAKON što je u lipnju 2003. godine Borna Bikić postao trener srpske tenisačice Jelene Dokić, nedavno je dobio poziv izbornice srpske reprezentacije Biljane Veselinović da preuzme treniranje reprezentacije Srbije i Crne Gore. Debi je imao jučer kada su se sastale reprezentacije SiCG i Litve u Fed Cupu.

Borna Bikić, koji se kao trener afirmirao u Njemačkoj, izjavio je za Sportske novosti kako ga uopće ne zanimaju komentari o tome je li trebao prihvatiti poziv i li ne.

Kada je postao trener Jelene Dokić, Bikić je najavio pohod na prvo mjesto WTA ljestvice, no Jelena Dokić u posljednjih nekoliko mjeseci i nije igrala dobro. Razlog tome su, rekao je Bikić privatni problemi koji su sada riješeni i Jelena je spremna potpuno se posvetiti tenisu.

Teniska reprezentacije SiCG vjerojatno će biti među prve četiri reprezentacije koje će se boriti za ulazak u Svjetsku skupinu, a bude li Hrvatska izgubila od Belgije postoji mogućnost da se ove dvije reprezentacije nađu u playoffu. Bikić je izjavio kako ga ne zanima tko je s druge strane, jer "posao je posao".

Pročitajte više