Zahora napadnut na ulazu u stan, na Zekića i Lučića kamenjem

DOK JE interventna policija čuvala stadion u Maksimiru, nezadovoljni navijači Darija Zahoru čekali su ispred njegove zgrade. Osim Zahore, stradali su Zoran Zekić i Mario Lučić.

Zahora je prošao najgore, njega su napali maskirani navijači na ulazu u zgradu. "Dvojica napadača zaletjela su se na mene dok sam ulazio u zgradu, dobio sam nekoliko udaraca, nakon čega su počeli bježati. (...) Razumijem da su navijači ljuti zbog naših rezultata, ali ovo nema veze sa zdravim razumom." – komentirao je Zahora za Jutarnji list napad koji je srećom prošao bez težih posljedica za nogometaša.

Dok su neki igrači sa parkirališta Maksimirskog stadiona skoro bježali radeći prometne prekršaje Zekić i Lučić svojim su automobilima kući krenuli normalnim putem.

Na križanju Zvonimirove i Svetica, dok su stajali na semaforu i čekali da im se upali zeleno svjetlo, njihovi automobili gađani su kamenjem i zasipani udarcima, a jedan kamen razbio je staklo čiji su komadići ozlijedili Dinamovog napadača koji je zadobio posjekotinu na ruci.

"Vidio sam kako razbijaju Zekićev auto, a onda su krenuli prema meni. Zaključao sam se, a potom su počeli rukama, nogama i kamenjem udarati i po mom automobilu. Nisu mi razbili staklo, ali su mi udubili karoseriju na vratima i otkinuli retrovizor. Sve tri trake ispred mene bile su zauzete, nisam mogao ni vožnjom unatrag izbjeći neugodnosti" – izjavio je za Sportske Mario Lučić.

Pročitajte više