Zajec čestitao novom predsjedniku Hajduka

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

IVAN BILIĆ je danas na Poljudu službeno predstavljen kao novi predsjednik Hajduka. Bilić je navijačima predstavio svoju viziju Hajduka, a rekao je i da intenzivno razgovara s Mindaugasom Nikoličiusom te će se uskoro odlučiti ostaje li sportski direktor u klubu ili će se tražiti nova osoba.

Tako je i Hajduk dva mjeseca nakon Dinama dobio novog predsjednika. Dva najveća hrvatska kluba doživjela su velike promjene u vladajućim strukturama, a novi Dinamov predsjednik Velimir Zajec čestitao je Biliću na imenovanju ključnim čovjekom splitskoga kluba.

Jakobušić je njemu čestitao

Sad već bivši predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić također je čestitao Zajecu kad je pobijedio na predsjedničkim izborima pa je Dinamo nastavio praksu. Zajec i Jakobušić imali su jako dobre odnose, krenuvši prema normalizaciji.

"Prihvaćamo sve naše sportske protivnike, Hajduk, Rijeku, Osijek i ostale klubove, i pozivamo na dobru suradnju i gospoštinu. Na terenu ćemo biti rivali, ali izvan terena moramo biti prijatelji", rekao je Zajec nakon što je preuzeo Dinamo.

Pročitajte više