Zajec: Još uvijek sam sportski direktor Panathinaikosa

UNATOČ informacijama o naglom odlasku iz aktualnog grčkog prvaka Panathinaikosa kako bi zauzeo mjesto - direktora premierligaša Middlesbrougha, koje su prenijeli gotovo svi hrvatski mediji, Velimir Zajec tvrdi da nije napustio Panathinaikos.

Novinari Večernjeg lista stupili su u kontakt sa Zajecom, koji im je u telefonskom razgovoru kazao da je još uvijek sportski direktor grčkog prvaka.

"U ciriškoj sam zračnoj luci i zaista sam iznenađen viješću da sam postao sportski direktor Portsmoutha." – izjavio je Zajec, pa dodao: "Istina je samo da imam ponude iz Engleske, kao i iz Japana, ali još sam Panathinaikosov sportski direktor."

Grčki su se mediji također raspisali o Zekinom napuštanju Panathinaikosa, te čak prenijeli neslužbenu izjavu jednog od njegovih prijatelja, kojem je navodno kazao da više nije mogao izdržati pritisak u Grčkoj.

Zajeca su grčki mediji razapinjali nakon svakog poraza Panathinaikosa, a zamjeralo mu se i dovođenje četiri hrvatska igrača.

Vlasnik Portsmoutha, srbijanski tajkun Milan Mandarić, također je potvrdio da Zajec, barem zasad, još ne dolazi u njegov klub.

"Razgovarali smo, ali Zajec ne dolazi sada. Možda nam se priključi u budućnosti." – kazao je Mandarić.

Pročitajte više