Žaper nakon prvijenca za Hajduk: Gol posvećujem svom pokojnom ocu

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

HAJDUK je u 17. kolu SuperSport HNL-a stigao do šeste prvenstvene pobjede u nizu, a sedme ukupno. Bijeli su na Poljudu bili bolji od Gorice rezultatom 3:0, a strijelci su bili Leon Dajaku, Mihael Žaper i Emir Sahiti. Mislav Karoglan je u svih sedam utakmica otkako je zamijenio Ivana Leku ostvario pobjede.

Nakon današnje utakmice Hajduk je ostao prvi sa sedam bodova i utakmicom više od Rijeke i tako osigurao status jesenskog prvaka prvi put nakon 19 godina. Bijeli imaju i najbolju obranu lige, primili su samo devet golova, a obrana Gorice sada je na drugom mjestu

"Digli smo se u formi"

Zadnji vezni Hajduka Žaper nakon utakmice se osvrnuo na svoj prvijenac u bijelom dresu: "Jako važna pobjeda za nas, nastavljamo niz dobrih rezultata, oprostili smo se s pobjedom 3:0 od Poljuda za ovu sezonu. Idemo se odmoriti i pripremiti za Lokomotivu. Drago mi je zbog gola, prvi je i posvećujem ga pokojnom ocu.

Vidi se da smo se digli u formi, da smo dobro kliknuli i rezultati to pokazuju. Mislim da se ne trebamo opterećivati time što smo jesenski prvaci, idemo utakmicu po utakmicu, čeka nas Lokomotiva pa ćemo vidjeti što će nam to donijeti."

Za kraj je poručio: "Uigravamo se, rastemo, sigurno da smo u boljoj formi, ali uvijek može bolje. Treba težiti da idemo na bolje, moramo ostati fokusirani na svaki sljedeći susret. Nikad ne treba biti zadovoljan, treba nastojati nastaviti dobar niz, utakmicu po utakmicu."

 

Pročitajte više