UFC

Zaprepašteni Cormier: Ne, neću se boriti protiv tog tipa, ovo nije normalno

Foto: Guliver Image/Getty Images

DANIEL CORMIER, bivši UFC-ov prvak i Miočićev izazivač, postao je hit na društvenim mrežama zbog zaprepaštenog izraza lica i reakcije na borbu Francisa Ngannoua i Jairzinha Rozenstruika.

Ngannou je za samo 20 sekundi nokautirao suparnika i još jednom svijetu pokazao koliko je moćan udarač. Sljedeća borba strašnog nokautera bit će za naslov prvaka, a na tu borbu će još malo pričekati jer se ne zna kad se će treći put boriti Miočić i 41-godišnji Cormier, koji je najavio kraj karijere nakon tog okršaja. 

Koliko je opasan Ngannou najbolje pokazuje izjava šokiranog Cormiera odmah nakon nokauta: "Želim ovog lika gledati u borbi za titulu, ali samo ne protiv mene. Ludo, suludo, moćno... Taj čovjek kao da izaziva srčane udare kod sudaca, trče spašavati živote njegovim suparnicima."

Embed from Getty Images

Ngannou postavio rekord UFC-a

Ngannou se prije dvije i pol godine dobio priliku boriti za naslov prvaka protiv Miočića, ali ga je američko-hrvatski borac pobijedio jednoglasnom odlukom sudaca nakon pet rundi. Kasnije je Ngannou izgubio i od Derricka Lewisa, ali je onda zaredao četiri nokauta u prvim rundama protiv Curtisa Blaydesa, Caina Velasqueza, Juniora dos Santosa i Rozenstruika. 

Blaydesa je riješio za 45 sekundi, Velasqueza za 26, Dos Santosa za 71 sekundu te sada Rozenstruika za 20 sekundi. Time je postao prvi borac u povijesti UFC-a sa četiri uzastopna nokauta u manje od 90 sekundi.

Pročitajte više