Zašto se Babo čudi? Sudac ga srušio pa dao loptu suparnicima

Foto: Screenshot

KOŠARKAŠI Boston Celticsi su u izravnom dvoboju za drugo mjesto na Istoku na svom parketu svladali Washington Wizardse sa 110:102, a hrvatski reprezentativac u dresu gostujućeg sastava Bojan Bogdanović je za 28 minuta provedenih u igri postigao 14 koševa (šut za dva 5-7, trica 0-5) uz šest skokova, dvije asistencije i po jednu osvojenu loptu i blokadu.
 
Nakon dvije utakmice izbivanja zbog ozljede koljena u sastav Celticsa vratio se Isaiah Thomas koji je bio i najbolji igrač na terenu završivši dvoboj s 25 ubačaja, a odlično ga je pratio Avery Bradley s 20 koševa. kod Wizardsa najbolji su bili Bradley Beal s 19 i John Wall s 16 poena.
 
Celticsi su tijekom treće četvrtine vodili i sa 20 razlike da bi se Wizardsi dvije minute prije kraja primakli na 106:100, ali ne i bliže.
 
Jedan od zanimljivijih detalja s ove utakmice dogodio se u trenutku kad je usred akcije sudac srušio i na parket bacio Bojana Bogdanovića, a onda dosudio loptu za Boston.
 
Premda su se Bogdanović i s klupe Wizardsa bunili, pravila su jasna - sudac je ''zrak'' i u ovom slučaju je postupio ispravno.
 

Pročitajte više