Liga prvaka

Ždrijeb Lige prvaka se ponavlja zbog nevjerojatne pogreške UEFA-e

Screenshot (Youtube)

ATLETICO MADRID podnio je žalbu nakon ždrijeba osmine finala Lige prvaka i ždrijeb će se ponoviti, objavila je UEFA.

Madriđani su izvukli Bayern, a problem je što je UEFA napravila pogrešku i kao mogućeg suparnika u ždrijebu dodijelila Liverpool, umjesto Manchester Uniteda. Liverpool nije mogao biti suparnik Atleticu jer su igrali u istoj skupini u grupnoj fazi.

Čelnici Atletica poslali su odmah nakon ždrijeba UEFA-i snimku na kojoj se vidi kako se iz posuda uzima kuglica s imenom Liverpoola, a preskače Unitedova. 

"Atletico je na kraju izvukao Bayern, ali jasno je da ždrijeb nije odrađen po pravilima", piše Marca, a ubrzo se oglasila UEFA i objavila da će se ždrijeb ponoviti od 15 sati.

Još jedna greška na ždrijebu

I ranije se na ždrijebu dogodila pogreška oko Manchester Uniteda, kada je taj klub izvučen kao suparnik Villarrealu iako su United i Villarreal bili u istoj skupini. Ta je greška, za razliku od ove oko Atletica, uočena i odmah ispravljena.

Za mjesto među posljednjih osam u natjecanju trebali su se boriti Benfica - Real Madrid, Villarreal - Manchester City, Atletico Madrid - Bayern, Salzburg - Liverpool, Inter - Ajax, Sporting - Juventus, Chelsea - Lille i PSG - Manchester United.

Pročitajte više