Zebec: Šimunić je svima psovao mater, a Čondrić naguravao 4. suca

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

JEDINU današnju utakmicu 17. kola SuperSport HNL-a Rudeš i Lokomotiva odigrali su bez golova u Kranjčevićevoj. Dvije rezultatski najslabije ekipe lige su, u skladu sa svojim položajem na tablici, odigrale prilično neatraktivnu utakmicu. Ipak, nakon nje se puno pričalo o suđenju. 

Zanimljivost je da je Mario Zebec čak tri puta pokazivao crveni karton. Osim igrača Vanje Vukmanovića, zbog prigovora je u svlačionicu poslao Josipa Šimunića i Stipu Čondrića, predsjednika i sportskog direktora Rudeša. Zbog toga se Rudeš oglasio priopćenjem. Nakon utakmice je postalo vidljivo i u zapisniku što je Zebec zabilježio o isključenjima.

Bilo je psovanja majke

''Na prijavu 4. sudca utakmice isključio sam službenog predstavnika kluba Josipa Šimunića zbog toga što je udario nogom bočicu za vodu u tehničkom prostoru te glasno izrekao: 'Pi*ka vam materina svima''', zapisao je Zebec pa dodao:

''U 66. minuti na prijavu 4. sudca isključio sam pomoćnog trenera Stipu Čondrića zbog odgurivanja 4. sudca s obje ruke u prsa, između uzdužne linije i tehničkog prostora, a nakon toga pomoćni trener dvije i pol minute odbijao je napustiti klupu te na kraju opsovao riječima: 'Jeb*m vam svima mater'."

Pročitajte više