hnl

Zekić: Igramo protiv favorita prvenstva koji je sad još jači

NOGOMETAŠI Slaven Belupa sutra će od 15 sati gostovati u Gradskom vrtu kod Osijeka. Bit će to prva utakmica proljetnog dijela prvenstva HNL-a.

''Pauza srećom nije bila preduga, imamo i neke kadrovske probleme pa na one kojih nema ne možemo ni računati. Igramo protiv velikog favorita, protiv favorita prvenstva koji se pojačao i još je jači. Radi se u momčadi koja je na okupu jako dugo s trenerom koji je tu dvije godine.

Moja je želja da igramo hrabro, što bolje te da budemo što konkretniji i što kompaktniji pa što bude'', rekao je trener Slavena Zoran Zekić pa se osvrnuo na to da mu je momčad posljednjih dana u Slavoniji trenirala na umjetnoj travi umjesto na zaleđenim terenima u Koprivnici. 

''Treba se na to prilagoditi. Čudno je, kao da pričamo o dva različita sporta. No kukati nećemo. Ne znam što bi da nemamo ni ovakve terene. Treba igrati nogomet bez negativnih razmišljanja", dodao je trener Slavena istaknuvši da je domaćin veliki favorit, ali i da se Slaven Belupo sigurno ne dolazi predati u Osijek. 

Pročitajte više