Zekić nakon ispadanja iz Kupa: Što pametno reći...

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

LOKOMOTIVA je u polufinalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. Lokomotiva je u četvrtfinalu pobijedila Osijek 1:0, a gol za pobjedu je zabio Robert Mudražija u 51. minuti. Osijek je od 61. minute imao igrača više nakon što je zbog dva žuta kartona isključen Jon Mersinaj, ali nije uspio izjednačiti.

Nekoliko je puta sjajno spasio gol Lokomotive danas odlični Zvonimir Šubarić, a golman Lokomotive je u 86. minuti obranio i penal Mierezu, a u zadnjim sekundama i zicer Matkoviću. Utakmicu je komentirao trener Osijeka Zoran Zekić koji se nije mogao načuditi obranama Šubarića. “Nevjerojatno što je obranio čovjek”, rekao je Zekić.

"Što pametno reći... Sve ste vidjeli. Bilo je tvrdo kao i neki dan. Dobili smo gol onako kako ga ne smijemo dobiti. Sve smo probali, stvarali smo šanse, imali penal... Težak dan za momčad, navijače, klub i mene", rekao je Zekić pa najavio Dinamo i komentirao priče o smjeni:

“Ne treba bježati od toga. Svjestan sam teškog trenutka. Znao sam sve kad sam dolazio, nije mi prvi put. Nema kukanja, ali činjenica je da nam dolazi najteži protivnik. Dinamo se podigao i moramo im odgovoriti na najbolji mogući način."

Pročitajte više