Zekić o odlasku Caktaša: Dobit ćete informaciju kada i ako bude

Foto: Luka Stanzl, Davor Javorovic/PIXSELL

OSIJEK je na Opus Areni pobijedio Rudeš 2:0 u 20. kolu SuperSport HNL-a. Utakmica se trebala igrati u Kranjčevićevoj, ali je domaćinstvo zamijenjeno zbog straha od lošeg terena na zagrebačkom stadionu. Momčad trenera Zorana Zekića iskoristila je prednost domaćinstva i slavila golovima Kristijana Lovrića i Ramona Miereza.

U zapisniku Osijeka nije bilo Mije Caktaša (31), ofenzivnog veznjaka koji je zabio sedam golova u sezoni i koji tako dijeli status najboljeg strijelca lige s Benedikom Miočem, Markom Livajom, Franom Brodićem i Mierezom. Pojavila se glasina da će Caktaš napustiti Osijek u zimskom prijelaznom roku.

Zekić je nakon susreta dobio pitanje o Caktašu. "Dobit ćete informaciju kada i ako bude. Znam da za Miju ima dosta interesa", odgovorio je Zekić o jednom od svojih najboljih igrača.

Caktašev ugovor vrijedi do ljeta 2025.

Caktaš je tijekom karijere nastupao za Hajduk, ruski Rubin i saudijski Damac. U osječki klub stigao je 2022. godine i dosad odigrao 70 službenih utakmica u kojima je postigao 24 i asistirao za četiri pogotka. Trenutni ugovor vrijedi mu do ljeta 2025., a Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 1.8 milijuna eura.

Pročitajte više