Zekić: Ne zanima me hoćemo li biti divni, krasni... Zanima me samo da prođemo Hajduk

Foto: Goran Kovačić/Pixsell

U SRIJEDU od 17:30 Slaven u polufinalu Kupa dočekuje Hajduk. Igra se samo jedna utakmica, a pobjednik će za trofej igrati protiv Šibenika. "Jedna od najbitnijih utakmica ove sezone, radujemo se svi tome. Nadamo se da ćemo svi biti na nivou, što se tiče discipline, ali i što se tiče igre s loptom", rekao je trener Slavena Zoran Zekić.

"Imali smo protiv Šibenika i Gorice 38 udaraca na gol, a osvojili smo jedan bod. U ove dvije posljednje imali smo možda malo manje, uzeli smo četiri. Sami znate kako je ta utakmica protiv Varaždina završila, golom u 97. minuti, naravno da nas je to malo poljuljalo."

Hajduk?

"Po meni se Hajduk dosta digao u zadnje vrijeme, to su pokazali i protiv Istre 1961, gdje su s igračem manje izgledali jako dobro. Hajduk je uvijek Hajduk, zna da ima jako veliku podršku i da se ovdje osjeća praktički kao kod kuće. Hajduk je veliki klub i normalno je da su očekivanja velika, svake godine oni moraju osvojiti nešto, prvenstvo ili Kup."

Ozljede?

"Imamo nekih manjih problema, danas imamo trening pa se nadam da će svi biti na dispoziciji. Zna se otprije da Kocijana neće biti duže vrijeme, vidjet ćemo kakvo je stanje s Marinom i još nekim igračima", otkrio je Zekić pa zaključio:

"Ne zanima me hoćemo li biti divni, krasni, hoće li netko reći da je to izgledalo ovako ili onako. Najbitnije je da sutra prođemo u finale."

Pročitajte više