Zekić završio u bolnici nakon što je saznao za incident Bočkaja: "To je bio šok"

Foto: Pixsell

NAKON što je Zoran Zekić prije dva dana otišao s mjesta trenera Osijeka, u intervjuu za RTL televiziju pričao je o svojim dojmovima nakon odlaska.

Zekić je bio u Osijeku tri i pol godine, a zamijenio ga je Dino Skender koji je vodio drugu momčad kluba.

"Teško da će se emocije sleći još dugo vremena. Ovdje sam odrastao i napravio svoj prve nogometne korake. Trebat će još neko vrijeme da mi ovo sve sjedne u glavu. Nisam baš previše spavao noćas. Mislim da sam dao sve od sebe iako su neke stvari mogle bolje."

Pod Zekićevim vodstvom Osijek je srušio veliki PSV u kvalifikacijama za Europa ligu.

"Utakmica s PSV-om je nagrada za sve ljude u klubu i za sve što smo radili. Kad sam došao stanje je bilo katastrofalno. Nije bilo navijača, igrači su bili bez plaće pola godine i nisu imali vjere u sebe. Tako da sam na taj dio ponosan."

"To je bio šok za mene"

Sada već bivši trener Osijeka otkrio je da je završio u bolnici nakon što je saznao za incident Petra Bočkaja koji se alkoholiziran autom zabio u benzinsku crpku i ugrozio život djelatnice. 

"Uslijed svih tih negativnosti koje su se događale u klubu, to je bio šok za mene. Bočkaj je jedan od najboljih igrača koje sam trenirao u karijeri. Bila je to nevjerica i shvatio sam tad da su stvari otišle u krivom smjeru."

Ipak, nikome ništa u klubu ne zamjera iako su u kratkom razdoblju prodani igrači poput Barišića, Hajradinovića i Mudražije.

"Pamtim samo sretne dane. Blagoslovljen sam zbog svega što sam doživio u ove tri i pol godine u Osijeku. Trebao sam se malo bolje pripremiti na te transfere jer sam znao da će do njih doći."

Pročitajte više