HRVATSKI KUP

Zekić: Želim samo da se nakon Osijeka svi možemo pogledati u oči

Foto: Urs Flueeler/Keystone via AP/Guliver

ŽDRIJEB četvrtfinala Hrvatskog kupa spojio je Slaven Belupo s Osijekom, trenutačno vodećom momčadi Prve HNL. Utakmica za polufinale igrat će se sutra od 16 sati na stadionu Gradski vrt, a sa strane gostujućeg tima najavio ju je trener momčadi Zoran Zekić.

"Kup je specifičan i vjerujem da će tako biti i sutra. Gostujemo kod trenutno najbolje momčadi u Hrvatskoj, ali ne mislimo se predati. Kada smo već došli do ove faze natjecanja, želimo napraviti sve i proći dalje. Neće biti nimalo lako, svjesni smo toga, ali borit ćemo se svih 90 ili više minuta", rekao je Zekić i dodao:

"U našoj situaciji, potreban nam je svaki dobar rezultat."

Zekić: Imamo par problema

Slaven Belupo nakon 17 prvenstvenih utakmica zauzima pretposljednje mjesto poretka s 13 osvojenih bodova.

"Imamo par problema, ali razmišljamo i o stabilnosti u prvenstvu. Ne smijem riskirati s nekim igračima koji su se tek nedavno vratili. Vidjet ćemo sutra tko će igrati, ali igrat će najboljih 11 igrača u ovom trenutku koje mogu poslati na teren", najavio je Belupov trener pa zaključio:

"Osijek ništa neće kalkulirati. Još od mojeg doba tamo svi su pričali o trofeju kao velikoj želji, ali to su stvari o kojima oni razmišljaju, ja sam usredotočen samo na svoju momčad i zanima me samo njena izvedba. Želim da se poslije utakmice možemo pogledati u oči jer smo dali i oni i ja sve od sebe."

Pročitajte više