Želio je u Arsenal, dogovorio sve s Evertonom, a potpisao za Tottenham

Foto: Guliver Images/Getty Images

MOUSSA SISSOKO sve je dogovorio s Evertonom posljednjeg dana ljetnog prijelaznog roka. Trebalo je samo potpisati papire i realizirao bi se njegov transfer iz Newcastlea na Goodison Park vrijedan 35 milijuna eura. Međutim...

Sissokova prevara

Trener Evertona Ronald Koeman uzaludno je, kažu engleski mediji, zvao njegov broj, jer dok ga je ovaj pokušavao dobiti na telefon da dođe potpisati ugovor Sissoko je već sjedio u prostoriji s predstavnicima Tottenhama koji su mu na stol stavili petogodišnji ugovor. Francuski je reprezentativac na kraju potpisao za Spurse, što je izazvalo burne reakcije po društvenim mrežama i medijima.

Zaljubljen je u Arsenal

Bivši igrač Arsenala Paul Merson s gađenjem je komentirao Sissokovu prevaru.

"Ne mogu vjerovati da se nije htio javiti Koemanu. Zar je takva legenda zaslužila takvo ponašanje? Da mu nije mogao javiti na telefon - oprosti, ipak ne želim potpisati za vas. Strašno! Uostalom, gledao sam ga prošle sezone i on definitivno ne vrijedi 35 milijuna eura".

Merson ima sreće jer je Sissoko navijao da potpiše za Arsenal. Navijači se sprdaju s Francuzom po društvenim mrežama. Naime, Sissoko je u lipnju kazao kako je Arsenal njegov najdraži klub te da bi ostvario san kada bi potpisao za Topnike. Dva mjeseca kasnije sve je dogovorio s Evertonom, a na kraju je potpisao za Tottenham, klub koji je na glasu kao jedan od najvećih rivala Arsenala.

Pročitajte više