Željeli su ga Juve i Milan, sanjao ga je Luis Enrique, ali od svega ništa: Sjajni Brazilac u PSG-u do 2020.

Foto: Guliver Image/Getty Images

BIO je velika želja Milana i Juventusa. U svojoj ga je svlačionici sanjao i Luis Enrique. Još neki klubovi iz europskog gornjeg doma iz prikrajka su vrebali svoju šansu. Međutim, svi su oni ostali kratkih rukava u želji da u ljeto 2017. u svoje redove dovedu ponajboljeg stopera svijeta Thiaga Silvu.
 
Danas je Brazilac produžio ugovor sa PSG-om do 2020.
 
Premda je prije samo nekoliko tjedana izgledalo kako će se pariški klub rastati sa svojim kapetanom u lipnju sljedeće godine, kad mu ističe ugovor, ipak je postignut dogovor o nastavku suradnje.
 
Financijski detalji novog ugovora nisu još poznati javnosti, ali ako kažemo da je Silva do sada na Parku prinčeva godišnje zarađivao čudesnih 12 milijuna eura, ne treba sumnjati da će Brazilac za produžetak vjernosti prvaku Francuske dobiti pravo bogatstvo.
 
Podsjetimo, Juventus je želio Silvu dovesti bez odštete kao što mu je to pošlo za rukom u slučajevima Pirla, Khedire, Danija Alvesa… Milan je imao namjeru vratiti bivšeg kapetana na San Siro jer je ovaj više puta govorio kako mu je želja ponovno navući dres crveno-crnih, no čini se da će 32-godišnji nogometaš karijeru završiti na Parku prinčeva.
 

Pročitajte više