Žestok napad Cassana na Mourinha: On je nula i boli ga ku*ac za nogomet

Foto: EPA

ANTONIO CASSANO u više je navrata žestoko kritizirao Josea Mourinha pa je tako znao reći da on "nikada nije bio veliki trener" i da ga njegov nogomet "tjera na povraćanje". Ponovno je nekadašnji nogometaš Rome, Real Madrida i talijanske reprezentacije govorio o Mourinhu i ponovno kritički.

Španjolski mediji nagađaju da bi se Mourinho mogao vratiti na klupu Real Madrida. Za Carla Ancelottija se piše da bi mogao napustiti klub na kraju sezone i prihvatiti poziv brazilske reprezentacije, a o Mourinhu kao o njegovom nasljedniku na klupi kluba sa Santiago Bernabeua. Cassano smatra da bi to bio pogrešan potez madridskog velikana.

Cassano: Bio je osvajač, ali...

"On je glumac, uopće mi nije jasno kako dolazi do rezultata. Bio je sjajan trener i govornik, ali sad je na razini da bi mogao trenirati samo amatere. Njega boli kurac za nogomet. Gledat će se povijest, ali nemojmo se zavaravati. On ne zna raditi, govoriti i komunicirati nogomet", izjavio je Cassano i dodao:

"Ancelotti može u Brazil, a on se može vratiti u Real, ali samo zbog statusa koji ima. Bio je osvajač, ali sad bi savršeno pasao amaterima. Ako Real traži trenera, onda neće zvati Mourinha. To mogu oni koji se žele povremeno baviti nogometom.

Usporedite Maurizija Sarrija i Mourinha. Jedan voli nogomet i rad, drugog je baš briga za nogomet. Sarri se prilagođava, pobjeđuje, pametan je i momčad mu igra krasan nogomet. Mourinho je nula", zaključio je Cassano. 

Pročitajte više