real madrid

Zidane: Modriću i Ramosu se ugovor mora riješiti što prije

Foto: EPA-EFE

PRVIM DANOM 2021. Luka Modrić ušao je u zadnjih šest mjeseci ugovora s Realom, što znači da može pregovarati s bilo kojim klubom.

Španjolski mediji pišu da će Real hrvatskom reprezentativcu gotovo sigurno produžiti ugovor za još jednu sezonu nakon što se Modrić i u 36. godini pokazao ključnim Realovim igračem. Modrić je u Madrid stigao 2012. godine iz Tottenhama, a nekoliko puta je rekao da ne bi imao ništa protiv toga da u Realu završi karijeru.

Ove sezone je Modrić fantastičan, a i Zinedine Zidane zna koliko mu je hrvatski majstor važan. Realov trener održao je danas press-konferenciju uoči sutrašnje utakmice protiv Celte, a novinari su ga pitali što će biti s Ramosom, Modrićem i Vasquezom kojima uskoro istječe ugovor.

"Modriću, Ramosu i Vasquezu se ugovor mora riješiti što prije. Nadam se da će se to dogoditi uskoro jer je to najbolje za sve nas", rekao je Francuz.

Pitali su ga i je li Atletico sad favorit za naslov budući da ima dva boda više i dvije utakmice manje od Reala.

"Naravno da im te činjenice idu u prilog, ali ne mora to puno značiti. Mi ćemo i dalje nastaviti dobro raditi, ali ne vjerujem da će se borba za naslov voditi samo između Reala i Atletica. La Liga je uvijek otvorena i svašta se može dogoditi, ali jasno da se trenutačno najviše priča o Atleticu kad je u najboljoj situaciji", rekao je Zidane.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više