Zidane: Moglo bi se dogoditi da jednog dana budem trener Mbappeu

Foto: EPA-EFE

LEGENDARNI veznjak i podjednako uspješni trener Zinedine Zidane (51) otkrio je kako bi mu velika želja bila da jednog dana trenira 27 godina mlađeg sunarodnjaka Kyliana Mbappea. Podsjetimo, Zidane je već u dva navrata vodio Real Madrid, s kojim je osvojio tri Lige prvaka, a trenutno je bez posla. Mbappe je član PSG-a, ali njegova želja da zaigra za Kraljevski klub odavno je javna tajna.

"Kada ste trener i postoji igrač poput njega, naravno da ga želite trenirati. Svašta se može dogoditi. Moglo bi se dogoditi jednog dana. On je igrač koji dobro predstavlja francuski dres. U svakom slučaju, divim se onome što radi. Prekrasan je, jak je", izjavio je Zidane na jednom EA-ovom događanju, a njegovu izjavu prenijela je Marca.

Zidane i Mbappe su živuće legende francuskog i svjetskog nogometa. Zidane je Tricolorima donio Svjetsko prvenstvo 1998. i Europsko prvenstvo dvije godine kasnije. Mbappe je kao 19-godišnjak bio jedan od ključnih igrača u osvajanju Svjetskog prvenstva u Rusiji, a u Kataru ga je unatoč hat-tricku u finalu zaustavila Messijeva Argentina.

Pročitajte više