EL CLASICO

Zidane: Napravili smo ono što i treba raditi protiv Barcelone

Foto: EPA

REAL MADRID je u 26. kolu španjolskog prvenstva protiv Barcelone slavio 2:0 pogocima Viniciusa Juniora i Mariana Diaza. Utakmicu je analizirao trener Reala Zinedine Zidane. 

"Jako je dobar osjećaj ovako pobijediti. Prvo poluvrijeme je bilo komplicirano za nas, ali u drugom smo bili sjajni, superiorni u napadu. Sjajno smo se nosili s pritiskom, što u prvom poluvremenu nije bio slučaj", rekao je Zidane, čije riječi prenosi Marca, pa dodao: 

"Napravili smo ono što se mora raditi protiv ekipa kao što je Barcelona, pritiskali smo ih i nametali se. Ako ih pustiš da igraju kako bi oni htjeli, nećeš dobro proći."

Nahvalio strijelce

Vinicius je zabio pogodak kojim je postao najmlađi strijelac u El Clasicu u 21. stoljeću. Rekord je prije njega, naravno, držao Lionel Messi. 

"Drago mi je zbog Viniciusa, zaslužio je sve što mu se događa, a njegov pogodak nije mogao biti bitniji", rekao je Zidane pa komentirao i Mariana, koji je ušao s klupe i postavio konačni rezultat: 

"Ušao je u igru i zabio, drago mi je što je bilo tako. Znam da mu nije lako jer ne igra puno, ali svi smo zadovoljni njime jer daje sve od sebe", zaključio je Zidane. 

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više