La Liga

Zidane: Ne dajem priliku Iscu da pokaže kakav je igrač zapravo

Foto: EPA

POZITIVNO raspoloženje je zavladalo u Realu nakon što su ostvarene tri pobjede zaredom. 

U prvenstvu su svladani Sevilla u gostima i Atletico Madrid u gradskom derbiju na domaćem terenu, dok je u Ligi prvaka Real u Madridu bio bolji od Borussije Mönchengladbach u borbi za prolaz u osminu finala.

Zidane je na presici malo pričao o sutrašnjoj utakmici protiv Athletic Bilbaa

Već u utorak od 22 sata Real očekuje novi domaći ogled protiv Athletic Bilbaa u sklopu 19. kola La Lige. Naime, Madriđani će susret protiv Baska odigrati ranije zbog obaveza u španjolskom superkupu početkom siječnja.

Na medijskoj konferenciji ususret spomenutom susretu protiv Athletica trener Reala Zinedine Zidane je malo pričao o sutrašnjoj utakmici, a više o odličnoj trenutnoj formi.

"Dobar niz se može dogoditi samo kada smo ujedinjeni i kada radimo jako kvalitetno s igračima. Svi mi možemo pomoći igračima. Samo tada stvari mogu funkcionirati", rekao je Zidane, koji je danas doznao kako će Real u osmini finala Lige prvaka igrati protiv Atalante.

Zidane je odbio odgovarati na ono što se o Iscu piše u medijima

"Znamo kakva su oni momčad i jako ih poštujemo. Taj susret će biti igran krajem veljače, a meni je sada najvažnija sutrašnja utakmica. Imamo novu veliku priliku."

Francuski trener je morao odgovarati i na pitanje zašto Isco ne igra puno. Španjolac je zatražio odlazak iz Reala, a posljednje tri utakmice je ostao na klupi.

"Isco će biti važan igrač. Istina je da ne igra previše i ja mu ne dajem priliku da pokaže kakav je igrač zapravo. Žao mi je mojih igrača i nikada neću zaboraviti što sam iskusio s njima. Isco mora raditi kako bi zaslužio novu priliku. Ja ne mogu odgovarati na ono što se govori u medijima jer to ne mogu kontrolirati", zaključio je Zidane.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više