Zidane ne razmišlja o Hrvatskoj; Na kladionicama Hrvatska kotira loše

JEDAN od najboljih nogometaša na svijetu, francuski reprezentativac Zinedine Zidane izjavio je kako još uvijek ne razmišlja niti o prvoj utakmici na Europskom prvenstvu protiv Engleske, a kamoli o Hrvatskoj s kojom Francuska igra drugu utakmicu.

Iako prvu utakmicu Francuska igra 13. lipnja (za 9 dana), odgovor Zidanea da još uvijek ne razmišlja o protivnicima prilično je neočekivan.

"Još uvijek ne razmišljam o utakmici protiv Engleza. Ima još puno vremena do utakmice", odgovorio je Zidane na pitanje novinara što očekuje od prve utakmice protiv Engleza.

"Kako bih razmišljao o utakmici protiv Hrvata, kada još ne razmišljam ni o Englezima? Prije moramo odigrati utakmicu protiv Beckhama i društva, a onda ćemo razmišljati o Hrvatskoj. Kad odigramo utakmicu s Hrvatima, počet ću razmišljati o utakmici sa Švicarskom.", rekao je Zidane, prenosi Jutarnji list.

Francuska reprezentacija jedna je od najizglednijih kandidata za naslov prvaka Europe, no u njihovoj reprezentaciji nije sve sjajno iako u momčadi imaju zvijezde poput Henrya i Zidanea.

U obrani imaju igrače kojima je karijera na zalasku, te kojima će ovo biti vrlo vjerojatno posljednje veliko natjecanje u karijeri (Lizzarazu i Desailly). Pitanje je koliko će oni izdržati udarni tempo na prvenstvu.

Prema engleskoj kladionici William Hill Francuska je favorit za osvajanje naslova prvaka, s koeficijentom 3.75. Nakon Francuza slijede Talijani, a Hrvatska se nalazi na samom kraju s koeficijenetom 80. Od Hrvatske lošije kotiraju jedino Švicarska i Latvija.

Francuska i Hrvatska sastaju se 17. lipnja.

Pročitajte više