LIGE PETICE

Zidane pola presice posvetio Baleu, Modrića nije ni spomenuo

Foto: EPA

ZINEDINE ZIDANE održao je konferenciju za medije nakon 3:1 pobjede njegovog Reala nad Sociedadom na Santiago Bernabeu. Ključni igrač u toj pobjedi bio je Luka Modrić koji je zabio treći pogodak i asistirao za prva dva. 

"Loše smo ušli u utakmicu. Ne mislim samo na gol koji smo primili, to se događa, način na koji smo prenosili loptu je bio loš. Bili smo spori i mučili smo se. Onda smo zabili na kraju prvog poluvremena i u drugo ušli puni adrenalina. Možemo biti jako zadovoljni drugim poluvremenom", rekao je Zidane pa dodao:

"Sve smo bolji iz dana u dan, ali moramo se nastaviti poboljšavati. To pokušavamo svaki put kad igramo, a pokušat ćemo i u utorak."

Ni slova o Modriću

Nakon kratkog rezimiranja utakmice, Zidane je komentirao situaciju s Garethom Baleom kojem su navijači zviždali.

"Čestitao sam Baleu na dobroj utakmici, kao i svim ostalim igračima. Nismo pričali o zvižducima. Svim najboljim igračima to se dogodilo u nekom trenutku, a sada je Baleov red. Ušao je u igru i odigrao sjajno, nema problema među nama", rekao je Zidane pa dodao:

"Ne mogu reći da su zvižduci nepošteni, svatko ima pravo na svoje mišljenje. Bitni smo mi i ono što nama treba da bismo sljedeću utakmicu bili još bolji. Trebaju nam navijači. Sve što Bale želi je biti dio ekipe, što je danas i bio", zaključio je Zidane. 

Pročitajte više