LIGE PETICE

Zidane spreman povući drastičan potez kako bi potjerao Balea

Foto: EPA-EFE

GARETH BALE na izlaznim je vratima Real Madrida i Zinedine Zidane ne misli više trošiti vrijeme i prostor na njega. Velšanin je neprilagođen te mentalno posve izgubljen ove sezone i procjena Francuza je da ga ne može rehabilitirati i vratiti u pravu formu.

Španjolci bi ga se rado riješili prvom prilikom, međutim, problem je u plaći. Bale ima primanja od 30 milijuna eura godišnje i nitko ga ne želi toliko plaćati pa su najozbiljniji kupci Kinezi kojima je novac ionako sporedna stvar u ovakvim poslovima. 

Ako 29-godišnji Bale odbije Kineze ili neku drugu ponudu koja stigne u Madrid, Zidane i Real ga planiraju "zamrznuti" u U-23 momčadi Reala, piše Daily Mail.

Tako bi Bale bio daleko od svlačionice, treninga i utakmica prve momčadi čime bi se Zidane drastičnim potezom oslobodio utega.

Zidane je inače Balea otpisao nakon nedavnog poraza protiv Rayo Vallecana - Bale je pobjegao na privatni avion umjesto da se vratio u Valdebebas s kolegama i to je bila kap koja je prelila čašu u njihovom odnosu. 

Sada je Francuz spreman napraviti korak dalje, samo da se skroz oslobodi Velšanina. Ako se Balea pita, on bi ostao i dalje u Realu...

 

Pročitajte više