LIGA PRVAKA

Zidane: Umor? Ovako smo mogli odigrati još jednu utakmicu

Foto: AP Photo/Bernat Armangue/Guliver Image

CHELSEA je pobijedio Real 2:0 u uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka i s ukupnih 3:1 se plasirao u finale, gdje će igrati protiv Manchester Cityja.

Momčad Thomasa Tuchela bila je mnogo bolja čitavu utakmicu i Real može biti sretan sa samo dva gola u svojoj mreži. S tim se slaže i Zinedine Zidane, koji je čestitao protivniku nakon susreta.

"Možemo reći da je Chelsea bio bolja momčad. Dali smo sve od sebe, ali oni su zaslužili prolaz. Žalim li zbog igrača koje sam stavio? Ne, ne slažem se da su bili umorni. Ovo je polufinale i oni su bili spremni. Mogli su ovako odigrati još 90 minuta. Došli smo na korak od kraja i neopisivo sam ponosan na njih", rekao je za Movistar+.

"Nedostajalo nam je snage prema naprijed, ali i takvi smo imali nekoliko šansi za pogodak. Imali su ih i oni još više. Vrlo smo sretni s ovom sezonom u Ligi prvaka. Sada imamo priliku malo se odmoriti i fokusirati na prvenstvo. U kakvom su stanju igrači? Kada izgubite utakmicu, ne možete biti sretni. To je normalno. Međutim, već sutra ćemo ponovno trenirati i pripremati se za iduću utakmicu", zaključio je francuski trener.

Pročitajte više