Zidaneov agent otkrio planove Francuza: "U pitanju su ljubav i srce"

Foto: Epa

TJEDNIMA se piše kako je Zinedine Zidane budući trener Manchester Uniteda. Neki mediji su čak otišli toliko daleko da su pisali kako Francuz pohađa satove engleskog jezika i da samo čeka vijest da je Mourinho postao bivši.

Ipak, od toga neće biti ništa. Mourinho može odahnuti jer Zidane nema nikakvu namjeru otići na Old Trafford, a to je službeno potvrdio Francuzov agent Alain Migliaccio.

Migliaccio je francuskim medijima potvrdio ne samo da Zizou neće odustati od jednogodišnje pauze, već da nema nikakvu namjeru otići u Premiership.

''Mislim da neće otići u Englesku. Ne preferira on takav stil nogometa. Pričali smo o tome i znam da nije zainteresiran. Odlučio je odmarati ovu godinu i tu odluku neće prekršiti'', rekao je Zidaneov agent, koji je ipak otkrio planove svog klijenta. Zidane bi se volio vratiti u klub u kojem je odigrao možda najbolje utakmice u svojoj karijeri – u Juventus.

"To je sasvim moguće, jer to nije pitanje logike, već srca. On je tamo ostavio značajan trag, Stara dama bi ga mogla zavesti, a i oni imaju fantastičan projekt za budućnost".

Pročitajte više