Žirkov: Nisam ni dobio ponudu, a kamoli potpisao za Chelsea

RUSKI 25-godišnji nogometni reprezentativac Juri Žirkov čudom se čudi medijskim informacijama da je dogovorio prelazak u londonski Chelsea.

"O tome znam samo koliko i svi ostali. Čitam novine, slušam radio i potpuno sam iznenađen. Kao, dogovorio sam potpisa za Chelsea, a od njih nisam primio niti ponudu, a kamoli nešto potpisao", tvrdi nogometaš moskovskog CSKA i ruske reprezentacije, podjednako upotrebljiv na lijevom beku ili lijevom krilu.

Informaciju o postignutom dogovoru o transferu Žirkova u Chelsea, još prošlog je tjedna objavio ruski dnevnik Tvoj den. Ipak, ''ruski Ronaldinho'' priznaje da nije hladan na zanimanje Chelseaja.

"Govorimo o jednom od najjačih klubova na svijetu koji redovito igra na najvišoj razini klupskog nogometa. Vrlo vjerojatno bih na njihovu ponudu odgovorio pozitivno."

Ipak, nakon što je malo razmislio, ispada da nije baš "vrlo vjerojatno".

"Dobro bih odvagao pozitivne i negativne konotacije tog transfera. Ne zanima me sjedenje na klupi i tek povremeno ulaženje u igru, pa makar i u takvom klubu kao što je Chelsea. Isto tako, nemam što izgubiti ako ostanem u CSKA. Imamo vrlo zanimljivu momčad koja će sljedeće sezone igrati u Ligi prvaka", zaključio je Žirkov.

Totalsport
Foto: Index

Pročitajte više