Živkoviću se zgadila Engleska, želi u Njemačku

KAPETAN hrvatske nogometne reprezentacije Boris Živković žali se da mu je dosta igranja u Portsmouthu jer ga trener stalno seli po raznim pozicijama. Menadžer britanskog prvoligaša pak se okomio na Živkovića zbog loše igre.

Portsmouth je u posljednjih pet kola Premier lige osvojio samo jedan bod. Posljednja loša utakmica u nizu odigrana je u nedjelju, kada je Živkovićev kub igrao izrazito loše protiv Southamptona. Menadžer kluba Harry Redknappu nakon rezultata 3:0 za Southampton vrlo se razbjesnio te iskritizirao sve igrače, a posebno se zbog loše igre okomio na Živkovića.

Živković je u igru ušao u 56. minuti, a već u 67. mu je pobjegao napadač Pahars, koji je postigao gol i povisio rezultat na 2:0.

Komentirajući Živkovićevu grešku, Redknapp je izjavio da je očito da Živković nije gledao prvo poluvrijeme.

"Zaista ne znam. Možda je zadrijemao. Uglavnom, vjerojatno je bio zaposlen drugim stvarima", rekao je Redknapp.

Živković je za "Sportske novosti" izjavio da je problem u tome što ga stalno sele po raznim pozicijama. Tvrdi da igra kao lijevi branič, pa desni, igra i na desnom krilu, kao stoper i zadnji veznjak.

Kapetan hrvatske reprezentacije kaže da ne igra ono što mu odgovara te da mu se sve skupa zgadilo. Priznaje da mu je bilo bolje igrati u Njemačkoj te da se tamo želi vratiti. Iako je Portsmouth stigao ovo ljeto nada se da će ga pustiti iz engleskog kluba, jer kao je rekao, i klubu je u interesu da ode jer što će im nesretan igrač.

Pročitajte više