LIGE PETICE

Ziyech se oglasio prvi put od objave njegova transfera u Chelsea

Foto: EPA

HAKIM ZIYECH (26) danas je dogovorio transfer u Chelsea uz odštetu od 45 milijuna eura. Transfer će biti realiziran u ljetnom prijelaznom roku.

Od Ziyecha su se oprostili trener Erik ten Hag i suigrač Donny van de Beek, a i sam igrač oglasio se na Instagramu prvi put od objave dogovora. 

"Drago mi je da sam opet u formi i da mogu uživati na terenu u posljednjih nekoliko mjeseci u Ajaxu. Primio sam puno lijepih poruka od vas. Uspio sam napraviti taj korak prema naprijed, ali sada imam još nekog nezavršenog posla ovdje", napisao je Ziyech na Instagramu. 

Chelsea je kupio Ziyecha barem 50 posto jeftinije od njegove tržišne vrijednosti jer je on odbio nekoliko Ajaxovih pokušaja produljenja ugovora koji istječe u ljeto 2022. pa aktualni prvak Nizozemske koristi zadnju priliku da dobro zaradi na igraču kojeg je u ljeto 2016. od Twentea kupio za 11 milijuna eura.

Ziyech je za Ajax odigrao 159 utakmica, postigao je 48 golova i čak 82 puta asistirao. Ove sezone je na 29 utakmica zabio osam golova i 21 namjestio.

Pročitajte više